Mijn Wooninvest
inloggen

Nieuws en media

Nieuws

Vijf WoonInvest huurders blij gemaakt met een VVV-cadeaubon

10-02-2023

Op donderdag 9 februari reikte directeur-bestuurder Peter van Heeswijk de cadeaubonnen uit in het kantoor van WoonInvest. De gelukkige winnaars zijn willekeurig getrokken uit alle deelnemers aan het recente woonbelevingsonderzoek.

Peter van Heeswijk: “Het is een mooie manier om onze huurders te bedanken voor hun bijdrage aan het onderzoek. Ik hoop dat onze huurders de bonnen met veel plezier zullen besteden en dat zij zich nog meer thuis zullen voelen in hun huurwoning”.

Het woonbelevingsonderzoek van WoonInvest is een belangrijk middel om de tevredenheid en behoeften van onze huurders beter te begrijpen. Met dit driejaarlijkse onderzoek krijgen wij inzicht in hoe onze huurders over hun huidige woonsituatie en buurt denken en welke verbeteringen zij graag zouden willen zien. Met deze informatie gaan wij gericht aan de slag gaan om onze woningen, de buurten en de dienstverlening verder te verbeteren.

De inhoudelijke resultaten van het woonbelevingsonderzoek delen wij binnenkort met onze huurdersvereniging Respectus, de gemeenten en andere woningcorporaties in de regio.

Terug