Mijn Wooninvest
inloggen

Werken bij ons

Werken bij ons

Geef je carrière een boost en ga bij ons aan de slag!

Bij ons werk je in een informele werkomgeving bij een maatschappelijk betrokken organisatie, waar we met meer dan 75 medewerkers dagelijks het verschil proberen te maken voor onze huurders en waar eigenaarschap en initiatief worden aangemoedigd. Onze betrokken collega’s en partners willen graag met je samenwerken om de doelstellingen van WoonInvest te behalen. Ieder vanuit zijn eigen discipline. Onze ambitie? Door intensiever samen te werken en beter te luisteren willen we elkaar versterken en verder komen. Samen sterk dus!

Kom jij ons versterken? Dit zijn onze vacatures:

  • Ben jij daadkrachtig, besluitvaardig en betrouwbaar en staat daarbij de klant altijd centraal? Wil jij samen met jouw teamleiders de afdeling Wonen verder professionaliseren? 
    Voor onze afdeling Wonen zoeken wij een inspirerende Manager Wonen (32-36 uur).

  • Ben jij de administratieve kanjer die zich als een vis in het water voelt binnen de sociaal maatschappelijke context waarin wij actief zijn? Leg je gemakkelijk telefonisch klantcontact? Sta je stevig in je sneakers om huurders te wijzen op hun plicht om de huur te betalen, slecht nieuwsgesprekken te voeren en juridische procedures in gang te zetten? 
    Team Leefbaarheid zoekt een oplossingsgerichte Incassoconsulent (32-36 uur).

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures?
Volg ons dan op Facebook of LinkedIn.

Wij stellen het niet op prijs als bureaus op onze vacatures reageren om hun diensten aan te bieden.