Mijn Wooninvest
inloggen

Werken bij ons

Werken bij ons

Geef je carrière een boost en ga bij ons aan de slag!

Je werkt vanuit ons kantoor in Voorburg binnen een informele werkomgeving bij een maatschappelijk betrokken organisatie, waar je dagelijks het verschil probeert te maken voor onze huurders en waar eigenaarschap en initiatief worden aangemoedigd. Vergeet ook niet de betrokken collega’s en partners die graag met je samenwerken om de doelstellingen van WoonInvest te behalen. Ieder vanuit zijn eigen discipline. Onze ambitie? Door intensiever samen te werken en beter te luisteren willen we elkaar versterken en verder komen. Samen sterk dus.

Kom jij ons versterken? Dit zijn onze vacatures:

  • Ben jij de collega die ons breed palet aan huurders van dienst kan zijn met jouw technische kennis? Denk jij liever in oplossingen dan in problemen? Ben jij die overtuigende, klantvriendelijke, technische duizendpoot die ook zijn weg vindt in de digitale wereld? Voor onze afdeling Vastgoed zijn we op zoek naar een doortastende Opzichter (32-36 uur).
    (Graag reageren voor 15 maart 2021)

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures?

Volg ons dan op Facebook of LinkedIn.

Aan intermediairs:

WoonInvest aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van WoonInvest zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Jeff Boiten (HR Manager), worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.