Mijn Wooninvest
inloggen

Werken bij ons

Werken bij ons

Geef je carrière een boost en ga bij ons aan de slag!

Je werkt vanuit ons kantoor in Voorburg binnen een informele werkomgeving bij een maatschappelijk betrokken organisatie, waar je dagelijks het verschil probeert te maken voor onze huurders en waar eigenaarschap en initiatief worden aangemoedigd. Vergeet ook niet de betrokken collega’s en partners die graag met je samenwerken om de doelstellingen van WoonInvest te behalen. Ieder vanuit zijn eigen discipline. Onze ambitie? Door intensiever samen te werken en beter te luisteren willen we elkaar versterken en verder komen. Samen sterk dus.

Word jij onze nieuwe collega?

  • Financieel Administratief Medewerker (36 uur)
    Krijg je energie van het analyseren en optimaliseren van (financiële) processen en systemen? Zoek je liever naar oplossingen dan problemen en ben je accuraat en proactief? Wacht dan niet langer, en solliciteer op deze uitdagende functie!
    (Reageren kan tot 28 oktober 2021)
  • Projectleider Wonen VvE (32-36 uur) 
    Ben jij een echte regelaar en spin in het web? Ben jij onze linking pin tussen WoonInvest en de VvE-beheerder? Wil jij de afdeling Wonen in organisatie brede projecten vertegenwoordigen? Ben je daarnaast ook goed in het onderhouden van contacten met diverse in- en externe stakeholders? Ga dan deze uitdaging aan en werk met ons mee aan een plezierige woon- en leefomgeving!
    (Reageren kan tot 29 oktober 2021)

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures?

Volg ons dan op Facebook of LinkedIn.

Aan intermediairs:

WoonInvest aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van WoonInvest zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Jeff Boiten (HR Manager), worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.