Mijn Wooninvest
inloggen

Postverzending

Postverzending

WoonInvest verstuurt post via Postex

De firma Postex verzorgt al onze grote postzendingen, zoals nieuwsbrieven, de jaarlijkse huurverhoging, de afrekening van de servicekosten, de maandelijkse huurbetaling en betalingsherinneringen. Standaard versturen wij onze post zoveel mogelijk per e-mail, dat is beter voor het milieu. Het is ook mogelijk dat u via Postex van ons een SMS bericht op uw mobiele telefoon ontvangt.

Hoe ziet een e-mail van WoonInvest verzonden via Postex eruit?

Een e-mail die wij via Postex versturen ziet er iets anders uit dan u gewend bent. U ontvangt geen bijlage, u leest uw post door op de groene button te klikken. U kunt de post opslaan op uw apparaat en de link blijft minstens 12 maanden geldig. Niet alle e-mails van WoonInvest worden via Postex verstuurd. 

voorbeeld-postex-mail.jpg

Hoe ziet een brief van WoonInvest verzonden via Postex er uit?

Wanneer u een brief van WoonInvest via Postex in de brievenbus ontvangt ziet de envelop er iets anders uit. Ook is er een voorblad toegevoegd waarop een code staat. Die code kunt u invoeren om uw post ook digitaal te bekijken en bijvoorbeeld op te slaan. Ook kunt u met de code uw voorkeur wijzigen als u uw post voortaan per e-mail wilt ontvangen.

voorbeeld-postex-brief.jpg