Mijn Wooninvest
inloggen

Seniorenwoning

Seniorenwoning

Onze seniorenmakelaar maakt graag vrijblijvend een afspraak met u!

De seniorenmakelaar van WoonInvest helpt ouderen vanaf 55 jaar meer bewust te worden over hun huidige woonsituatie en helpt ze na te denken of verhuizen straks nodig is. Misschien wilt u naar een gelijkvloerse woning verhuizen omdat het trappenlopen u steeds minder goed af gaat of kost het onderhoud van uw tuin u steeds meer moeite.
Samen met de seniorenmakelaar maakt u uw toekomstige woonwensen inzichtelijk, met als doel om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Waar nodig biedt de seniorenmakelaar ook ondersteuning bij het maken van de stappen die nodig zijn bij een daadwerkelijke verhuizing. 

Tijdens een gesprek met de seniorenmakelaar krijgt u onder andere antwoord op de volgende vragen: 

  • Ik heb geen computer, hoe schrijf ik mij in bij Woonnet Haaglanden?
  • Wat is precies het aanbod van seniorenwoningen in Leidschendam-Voorburg en wat moet ik doen om daarvoor in aanmerking te komen?
  • Ik heb een te hoog inkomen voor een sociale huurwoning, maar een vrije sector woning is te duur. Wat zijn dan de mogelijkheden?
  • Hoe vaak mag ik een woning weigeren en/of kom ik dan weer onderaan de lijst te staan?
  • Ik heb één en ander in mijn huis aangepast. Moet ik alles zelf weer terugbrengen in de oorspronkelijke staat?
  • Kan iemand mij helpen bij de verhuizing?

Hoe maak ik een afspraak met de seniorenmakelaar?

Neem telefonisch contact op met onze klantenservice via 070 301 11 00 of met het klantcontactcentrum van Woonnet Haaglanden via 088 488 70 00. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.
De seniorenmakelaar neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, dat kan telefonisch of bij u thuis.