Mijn Wooninvest
inloggen

De organisatie

De organisatie

WoonInvest is een middelgrote woningcorporatie ontstaan uit diverse rechtsvoorgangers uit de jaren ’20 van de vorige eeuw. Wij verhuren en beheren circa 8.600 woningen in de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Zoetermeer en Lansingerland. De gemeenten Leidschendam-Voorburg en de wijk Leidschenveen in Den Haag vormen ons kerngebied. Hier bevindt zich het grootste deel van ons bezit. Een groot deel van onze vastgoedportefeuille, in totaal 824 woningen, bestaat uit zorgvastgoed.

Onze missie:

Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen in Haaglanden voor mensen met een laag inkomen en voor kwetsbare mensen.

Ons waardenkompas:

wi-waardenkompas-2022.jpg

Onze klantvisie:

  • U bent onze klant en daar zijn we blij mee. Iedere klant is verschillend en daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met uw situatie. Om dat te kunnen doen, luisteren we naar uw suggesties en wat u nodig heeft. Dit gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren.
  • Wij werken voor u én met u. We staan u vriendelijk en respectvol te woord. We denken met u mee en zijn duidelijk over wat we wel en niet voor u kunnen doen. Wij komen onze beloften en afspraken na en zijn er voor u!’

Afspraken met de regio, gemeente Den Haag, Leidschendam-Voorburg en anderen:

Jaarlijks maken wij afspraken met gemeenten en regio, daarnaast gaan wij een groot aantal samenwerkingen aan met bijvoorbeeld zorginstellingen en partners in de wijk.

Relevante documenten:

Onze prestaties:

Jaarlijks presenteren wij onze activiteiten en balans in een jaarverslag. Eenmaal per vier jaar worden wij ook gevisiteerd, dit rapport is ook openbaar.