Mijn Wooninvest
inloggen

Nieuws en media

Nieuws

Doe mee met het woonbelevingsonderzoek en maak kans op een cadeaukaart

31-10-2022

Om onze huurders nog prettiger te laten wonen wil WoonInvest graag weten wat zij vinden van hun woning en de woonomgeving. Wat zien onze huurders graag anders en hoe voelen zij zich nog meer thuis? Om een antwoord te krijgen op die vragen ontvangen onze huurders deze week een e-mail om hierover een vragenlijst in te vullen. Alle deelnemers aan het woonbelevingsonderzoek maken kans op een van de vijf VVV cadeaukaarten ter waarde van € 100,00!

Doet u mee?
Onderzoeksbureau 'The Feedback Company' voert het onderzoek voor ons uit. Zij versturen een uitnodiging per e-mail en nemen eventueel telefonisch contact met u op. Het invullen van de vragenlijst is zonder naam en duurt ongeveer 15 minuten.   

Maak kans op een van de vijf VVV cadeaukaarten!
Onder alle deelnemers aan het onderzoek verloten wij vijf cadeaukaarten ter waarde van €100,00. Wilt u kans maken op die prijs? Vul dan aan het einde van de vragenlijst uw naam, e-mail en telefoonnummer in. 

Uw mening doet er toe!
Omdat het maatschappelijk geld is wat wij mogen uitgeven doen wij dat zorgvuldig en het liefst in overleg met onze huurders en huurdersvereniging Respectus. Met de uitkomsten van het vorige woonbelevingsonderzoek verbeterden wij bijvoorbeeld de inzet van onze wijkbeheerders bij meerdere woongebouwen. Ook besloten wij samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg om extra aandacht te schenken aan de wijk Bovenveen. En als we gaan renoveren kijken wij nu ook meteen of wij de sloten van de voordeuren moeten vervangen.

Bel of mail gerust als u vragen heeft
Heeft u vragen over het woonbelevingsonderzoek? Neem dan contact op met onze klantenservice. U bereikt ons van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur via het telefoonnummer 070 301 11 00. Of stuur een e-mail aan algemeen@wooninvest.nl

Terug