Mijn Wooninvest
inloggen

Nieuws en media

Nieuws

WoonInvest werkt samen met Kwadraad ‘Vroeg erop af’ bij huurachterstanden

9-11-2022

Wij doen dit door achterstanden snel te signaleren en contact op te nemen met de betrokken huurders. Een onderdeel van deze aanpak is ook het vroegtijdig doorverwijzen naar hulpinstanties, zoals het team ‘Vroeg erop af’ van Kwadraad Maatschappelijk Werk. Wij leveren daarvoor de gegevens van onze huurders in de beveiligde online omgeving van Kwadraad aan. 

Team ‘Vroeg er op af’ biedt u gratis hulp

Het team 'Vroeg erop af' neemt contact met u op wanneer WoonInvest heeft doorgegeven dat u een rekening niet of te laat heeft betaald. Zij bieden deze hulp geheel gratis en vrijblijvend aan. Ook als u andere geldzorgen heeft bieden zij u een luisterend oor. 

Mag WoonInvest mijn gegevens zomaar verstrekken?

Kwadraad ‘Vroeg er op af’ werkt in opdracht van de gemeente Leidschendam-Voorburg. De gemeente wil inwoners met betaalachterstanden helpen. Dit is een wettelijke taak. Hiervoor maakte de gemeente afspraken met woningverhuurders, energiebedrijven, zorgverzekeraars en het waterleidingbedrijf. Door zo vroeg mogelijk betaalachterstanden op te lossen, worden grotere geldproblemen voorkomen.

Wilt u zelf contact opnemen met het team ‘Vroeg erop af’ van Kwadraad?

U kunt hiervoor terecht bij het Sociaal Servicepunt Leidschendam-Voorburg. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 070 205 70 00 of via de website https://sociaalservicepunt.nl/ 

Terug