Mijn Wooninvest
inloggen

Nieuws en media

Nieuws

Marianne Straks neemt afscheid van WoonInvest

1-06-2021

Per 1 september 2021 neemt directeur-bestuurder Marianne Straks afscheid van WoonInvest. Marianne Straks gaat vanaf die datum aan de slag als voorzitter van de Raad van Bestuur bij Zorgpartners Midden-Holland.

Ruim zes jaar lang stond Marianne Straks aan het roer van WoonInvest. Onder haar bevlogen leiding heeft WoonInvest zich ontwikkeld tot een stabiele en professionele woningcorporatie die weer in staat is toekomstgericht mee te bewegen met de ontwikkelingen in de samenleving.

Marianne Straks: “WoonInvest heeft een stevige plek in de regio veroverd en is klaar voor de toekomst. Ik ben trots op wat onze mensen hebben gepresteerd.”

De Raad van Commissarissen van WoonInvest bedankt Marianne Straks hartelijk voor alles wat zij voor WoonInvest heeft betekend. Haar ambitie, ondernemerschap en passie hebben ervoor gezorgd dat WoonInvest is gegroeid tot een gezonde organisatie met een sterke portefeuillestrategie. De Raad van Commissarissen beraadt zich over de tijdige invulling van de ontstane vacature.

Terug