mijn wooninvest
wij zijn gesloten stel hier uw vraag

Project Zilverlinde

Project Zilverlinde

WoonInvest ontwikkelt 76 zorgcluster appartementen (met zorg op afroep) aan de Harriët Freezerhof in Den Haag-Leidschenveen.

Na een uitgebreide transformatie van het bestaande wooncomplex biedt WoonInvest maar liefst 76 aantrekkelijke twee- en drie/vierkamer seniorenwoningen aan. Het wooncomplex Zilverlinde is centraal gelegen in de wijk Den Haag-Leidschenveen naast WZH Leilinde, op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. WoonInvest streeft ernaar begin november 2019 de eerste sleutels te overhandigen aan de kersverse huurders.

Sfeerproeven in Zilverlinde? Kom langs tijdens de open deur dag!

WoonInvest organiseert op zaterdag 24 augustus 2019 tussen 10.00 en 14.00 uur een open deur dag in wooncomplex Zilverlinde. Aan de Harriët Freezerhof 337 staat de deur open van een compleet ingericht tweekamerappartement, waarmee u een goede indruk krijgt van alle woonmogelijkheden. Tijdens de open deur dag kunt u zich ook gelijk laten inschrijven voor een woning bij de medewerkers van WoonInvest en Woonzorgcentra Haaglanden.

Wilt u meer informatie of zich direct in laten schrijven voor een woning?

Bekijk de brochure pdf - 5,18 MB met informatie over de voorwaarden, huurtarieven en plattegronden. Bent u enthousiast geworden en wilt u zich direct in laten schrijven? De klantenservice van Woonzorgcentra Haaglanden staat voor u klaar via 070 756 16 00.