mijn wooninvest
wij zijn gesloten stel hier uw vraag

Vacatures

Bij WoonInvest zorgen meer dan 75 betrokken medewerkers voor goede en betaalbare huurwoningen in de regio Haaglanden voor mensen met een laag inkomen en voor mensen uit kwetsbare bevolkingsgroepen. Dat doen we samen met onze huurders en partners. Onze ambitie? Door intensiever samen te werken en beter te luisteren willen we elkaar versterken en verder komen. Samen sterk dus.

Kom jij ons versterken?

Wij stellen het niet op prijs als bureaus op deze advertenties reageren om hun diensten aan te bieden.

Stage lopen bij ons?

Wij bieden studenten de mogelijkheid om stage bij ons te lopen. Jaarlijks hebben wij voor maximaal drie stagiaires plaats. Interesse? Stuur ons een gemotiveerd stageverzoek op personeelszaken@wooninvest.nl.

Vrijwilligers

Op dit moment zijn al vele mensen actief als vrijwilliger voor WoonInvest. Zij zetten zich in voor verschillende complexen. Dat waarderen wij zeer! Wij hopen nog meer huurders te betrekken bij de activiteiten in hun complex.

De vrijwilligers zetten zich in voor de leefbaarheid in de woongebouwen en het woongenot van de bewoners. Dat kan gaan om het vervangen van lampjes, het organiseren van spelletjesmiddagen of het hijsen van de vlag op feestdagen. WoonInvest behartigt de belangen van deze vrijwilligers in een overeenkomst.

Overeenkomst

In een overeenkomst tussen de vrijwilligers en WoonInvest worden zaken geregeld zoals het aantal uren dat de vrijwilliger actief is, de begeleiding, de vergoeding en eventuele bijscholing. Daarnaast wil WoonInvest gezellige bijeenkomsten organiseren, waar de vrijwilligers elkaar en medewerkers van WoonInvest kunnen ontmoeten.

Ook vrijwilliger worden?

WoonInvest hoopt dat deze nieuwe manier van samenwerken nog meer bewoners enthousiast maakt om vrijwilliger te zijn. Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk binnen WoonInvest? Neemt u dan contact op met Geerte Hokke, rayoncoördinator op telefoonnummer 070 301 11 65.