Mijn Wooninvest
inloggen

Project Hethuis

Project Hethuis

Met de bouw van Hethuis wordt aangepaste huisvesting gerealiseerd voor 18 jongvolwassenen met een beperking in de wijk De Heuvel aan de Dobbelaan 10 in Leidschendam.

Het plan omvat een gebouw van in totaal 1623 m2 over twee verdiepingen met daarin 18 zelfstandige woongelegenheden, twee gemeenschappelijke woonkamers en vier ruimtes voor dagactiviteiten. Het omliggende terrein wordt ingericht met een tuin, een moestuin met kweekkas, enkele terrassen, een oprit, vijf parkeerplaatsen en een berging. De nieuwbouw van Hethuis is naar verwachting mei 2021 afgerond.

WoonInvest realiseert dit sociale woningbouwproject in nauwe samenwerking met Stichting Hethuis, Studio Architecture uit Middelharnis en Van Den Nieuwendijk Bouw BV uit Stellendam.


Projectupdate:

 • Donderdag 29 april 2021 is het nieuwe woon- en zorgcomplex Hethuis aan de Dobbelaan 10 in Leidschendam officieel opgeleverd aan WoonInvest door aannemer Van Den Nieuwendijk Bouw BV.
  wooninvest-oplevering-hethuis.jpg 
 • Woensdag 14 april 2021 De oplevering van Hethuis komt steeds dichterbij. Omroep West sprak met de ouders van een van de toekomstige bewoners en nam alsvast een kijkje in Hethuis. De reportage kunt u bekijken op de website van Omroep West.
 • Maandag 1 februari 2021 is Hethuis dicht, wind en water wel te verstaan! De bouw van woon- en zorgcomplex Hethuis gaat boven verwachting snel. Het gebouw heeft zowel binnen als buiten nu de uiteindelijke vorm, want ook de binnenwanden zijn al geplaatst. We zijn nu al trots op het resultaat!
  Hethuis wind- en waterdicht
 • Maandag 30 november 2020 is het hoogste punt van de nieuwbouw van Hethuis bereikt!
  wooninvest-hethuis-nl.jpg
 • Maandag 20 juli 2020 hebben Marianne Straks (bestuurder WoonInvest), Migiel van Lier (voorzitter Stichting Hethuis) en Jan-Willem Rouwendal (wethouder Wonen van de gemeente Leidschendam-Voorburg) gezamenlijk het bouwbord van Hethuis onthuld. Met deze handeling is de bouw officieel van start gegaan. 
 • Dinsdag 19 mei 2020 hebben Marianne Straks, bestuurder van WoonInvest en de directie van Van den Nieuwendijk bouw BV de aannemingsovereenkomst voor de bouw van woon- en zorgcomplex Hethuis ondertekend.
  wi-vdn-ondertekening-aannemingsovereenkomst-hethuis.jpg
 • Vrijdag 20 december 2019 is door het bestuur van Stichting Hethuis de huurovereenkomst bij WoonInvest getekend voor de huur van 18 woonstudio's en bijeenkomstruimten aan de Dobbelaan 10 te Leidschendam.
  ondertekening-huurovereenkomst.jpg
 • Vrijdag 11 oktober 2019 is door het bestuur van Stichting Hethuis en een afvaardiging van WoonInvest tijdens een feestelijk taartmoment het startschot gegeven voor de realisatie van Hethuis.
  wooninvest-taartmoment-hethuis.jpg