mijn wooninvest
wij zijn gesloten stel hier uw vraag

Over WoonInvest

WoonInvest is een middelgrote woningcorporatie actief in de regio Haaglanden. WoonInvest verhuurt en beheert circa 8.600 woningen in de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Zoetermeer en Lansingerland. De gemeenten Leidschendam-Voorburg en de wijk Leidschenveen in Den Haag vormen ons kerngebied. Hier bevindt zich het grootste deel van ons bezit. Een groot deel van onze vastgoedportefeuille, in totaal 824 woningen, bestaat uit zorgvastgoed.

Waar staan wij voor

WoonInvest staat voor goed en betaalbaar wonen voor mensen die ons het hardst nodig hebben. Dat doen we met onze huurders en partners. Wij geloven dat er in de maatschappij voor iedereen een passende plek is. En dat mensen die hun plek moeilijk zelf kunnen vinden of creëren, daarbij hulp mogen krijgen.

We zijn zichtbaar, toegankelijk en aanspreekbaar. Door samenwerking en dialoog versterken we elkaar en komen we verder.

Missie:

WoonInvest zorgt voor goed en betaalbaar wonen in Haaglandenvoor mensen met een laag inkomen en voor kwetsbare mensen.

Kernwaarden:

Maatschappelijk betrokken – Professioneel – Realistisch

Klantvisie

In ons werk stellen we onze klanten, de huurders, centraal. Hoe we met onze huurders omgaan, staat in onze klantvisie:
‘U bent onze klant en daar zijn we blij mee. Iedere klant is verschillend en daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met uw situatie. Om dat te kunnen doen, luisteren we naar uw suggesties en wat u nodig heeft. Dit gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij werken voor u én met u. We staan u vriendelijk en respectvol te woord. We denken met u mee en zijn duidelijk over wat we wel en niet voor u kunnen doen. Wij komen onze beloften en afspraken na en zijn er voor u!’

Onze mensen

Met ongeveer 75 medewerkers dragen we zorg voor goede en betaalbare huurwoningen. Daarnaast dragen we bij aan de leefbaarheid in onze woonomgevingen. Bij WoonInvest werken enthousiaste professionals met een flinke portie doorzettingsvermogen. In ons werk stellen we de belangen van onze huurders centraal.

Ondernemingsplan 2018-2022 ‘Samen sterk’

We concentreren ons de komende jaren op zes speerpunten: