mijn wooninvest
wij zijn geopend 070 301 11 00
29 mrt 2018

WZH Vliethof

WZH Vliethof

WZH Vliethof is de naam van de nieuwe locatie van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) in Voorburg. In WZH Vliethof komt plek voor circa 90 bewoners met dementie. Bestuurders Evert de Glint (WZH) en Marianne Straks (WoonInvest) onthulden vandaag de naam op de bouwlocatie onder toeziend oog van wethouder Floor Kist van gemeente Leidschendam-Voorburg, medewerkers, omwonenden en overige belangstellenden.

Na een welkomstwoord van Evert de Glint in restaurant Bernard vertrok de groep voor een korte wandeling langs de Vliet richting de bouwlocatie. Vol spanning keken de aanwezigen toe hoe de uitvoerder het grote doek vanaf de steigers uitrolde. Met deze handeling is de nieuwe locatie gedoopt tot WZH Vliethof. Een passende naam voor een nieuwe locatie op een schitterende plek aan de Vliet.

Tijdcapsule

Met het symbolisch overhandigen van een tijdcapsule neemt WZH afscheid van het oude en verwelkomt het nieuwe. Marianne Straks verzorgde op de bouwlocatie een dankwoord aan de aanwezigen en benadrukte de fijne samenwerking tussen WoonInvest en WZH.

Keuze

Inwoners van Voorburg, cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van WZH kregen de kans mee te denken over een naam voor het nieuwe woonzorgcentrum. Er werden in totaal 157 nieuwe namen ingestuurd.

Top 5

Een naamgevingscommissie boog zich over de inzendingen en bracht deze lijst terug tot een Top 5. Zowel via interne als externe media kon gestemd worden op deze Top 5. WZH Vliethof kwam eruit als een overduidelijke winnaar.

Achtergrond

Begin 2017 is gestart met de bouw van het nieuwe woonzorgcentrum van WZH op de plek waar vroeger WZH Rustoord stond. In het nieuwe woonzorgcentrum komt plek voor circa 90 bewoners met dementie. De bouw duurt ongeveer 18 tot 24 maanden.


nieuwsoverzicht