mijn wooninvest
wij zijn geopend 070 301 11 00
20 feb 2018

Participatie & Educatiecentrum CJoe@IJsduiker officieel geopend!

Participatie & Educatiecentrum CJoe@IJsduiker officieel geopend!

Na maanden van voorbereiding, verbouwing en inrichting hebben Wooninvest en Fonteynenburg het nieuwe participatie- en educatiecentrum CJoe@IJsduikerstraat in Leidschenveen nu officieel geopend. Donderdag 15 februari is op de IJsduikerstraat de officiële openingshandeling verricht.

Lieneke Spaan, Fonteynenburg collega van CJoe Zoetermeer, legde de aanwezigen uit wat een CJoe betekent voor cliënten en buurtbewoners in de regio en welke kansen dit kan bieden voor ontwikkeling en ontmoeting. Marja van Leeuwen (directeur-bestuurder Fonteynenburg) en Marianne Straks (bestuurder WoonInvest) prikten samen, na een korte speech van de stadsdeeldirecteur van Leidschenveen-Ypenburg, Anita Vos-Tijdhof, met een dartpijl in een confettiballon. De officiële opening was hiermee een feit.

CJoe@IJsduikerstraat is nu echt geopend!

Het centrum is bedoeld als dagbestedingsruimte voor cliënten van Fonteynenburg die hier trainingen kunnen volgen, cursussen doen en elkaar en de buurt ontmoeten. Daarnaast willen we hier onder andere een prikspreekuur voor de trombosedienst creëren, het buurtpreventieteam een plek geven en bewegen voor ouderen organiseren. Ook kunnen bewoners er tijdens de verkiezingen weer hun stem uitbrengen. Er komt een driemaandelijkse agenda waar bewoners zich voor kunnen aanmelden en zo kunnen inschrijven op allerlei activiteiten.

De opening werd druk bezocht, er waren al vele ontmoetingen en er zullen nog vele volgen!


nieuwsoverzicht