mijn wooninvest
wij zijn gesloten stel hier uw vraag
28 mrt 2019

Nieuwe huurdersblad is uit

Nieuwe huurdersblad is uit

Het nieuwe huurdersblad is uit. De editie staat weer vol met leuke en informatieve artikelen. Hieronder hebben we er een aantal uitgelicht.

Nieuwe aannemer Van der Leij

WoonInvest streeft naar verhoging van de klanttevredenheid. Juist ook waar het gaat om reparatieverzoeken. Bij nieuwe contracten met aannemers, willen we samenwerken als partners. De service aan de huurders staat centraal. Per 18 maart is Van der Leij gestart als partner van WoonInvest voor reparatieverzoeken en onderhoud van leegkomende woningen. Zij nemen de werkzaamheden van Bouwmeester Aannemersbedrijf over. Lopende zaken worden nog afgehandeld door Bouwmeester. Voor de woningen die bij Jansen Huybregts zitten, verandert er niets. Klik hier om het artikel te lezen.

Energieambassadeurs: wij zijn op zoek naar u!

Verduurzamen doen we samen, iedereen kan een steentje bijdragen. Belangrijk is dat huurders zich hiervan bewust zijn en begrijpen waarom we duurzaamheidsmaatregelen nemen. Daarin spelen de nieuwe energieambassadeurs een belangrijke rol. De eerste training met huurders heeft inmiddels plaatsgevonden, maar we hopen dat meer huurders zich betrokken voelen bij een groene wereld. Klik hier om het artikel te lezen.

Fotowedstrijd: Hoe groen is uw huis

De lente is begonnen. Wij willen graag weten hoe groen uw huis is. Planten, bloemen, balkons, tuinen, laat het ons zien en win! Lees hier hoe u mee kunt doen.


nieuwsoverzicht