mijn wooninvest
wij zijn gesloten stel hier uw vraag
20 dec 2018

Digitaal huur betalen

Digitaal huur betalen

Betaalt u de huur niet met een doorlopende automatische incasso, dan kunt u uw huur voortaan makkelijker betalen. Vanaf januari 2019 ontvangt u voor de huurbetaling een digitaal betaalverzoek van WoonInvest op het moment dat de huur betaald moet worden. Het betaalverzoek dat u maandelijks ontvangt ziet er anders uit dan u gewend bent. U kunt veilig en snel betalen via de knop ‘Nu betalen’.

Voorbeeld nieuwe factuur

Wooninvest Huurnota

Als u op ‘Nu betalen’ klikt, wordt u doorwezen naar een beveiligde pagina waar u de betaling kunt verrichten. De betaling wordt op de goede rekening overgemaakt met de juiste betalingskenmerken. Deze hoeft u niet meer in te vullen. Na een succesvolle betaling verandert de status van uw betaling in de e-mail naar ‘betaald’. U kunt nooit per ongeluk twee keer dezelfde factuur betalen.

Automatische machtiging

Wilt u liever via automatische machtiging betalen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Om meerdere redenen is betaling via automatische incasso zowel voor u als voor WoonInvest het makkelijkst. Uw voordeel is dat iedere maand op tijd de juiste huur wordt betaald. Automatische incasso kan nadat u ons schriftelijk heeft gemachtigd. Een eenmaal afgegeven machtiging kunt u altijd weer intrekken. Op de pagina automatische machtiging kunt u lezen hoe u dit kunt aanvragen.


nieuwsoverzicht