mijn wooninvest
wij zijn gesloten stel hier uw vraag

Zelf uw woning aanpassen

'Zoveel mensen, zoveel wensen', luidt een bekend gezegde. Daarvan is WoonInvest zich goed bewust. Vandaar dat u als huurder mogelijkheden heeft de woning naar eigen wens aan te passen. Er zijn wel spelregels verbonden aan deze zelf aangebrachte voorzieningen. In onze brochure pdf - 1,95 MB vindt u de spelregels.

Regelgeving in de bouw is om tal van redenen belangrijk. Gebouwen moeten voldoen aan eisen in het kader van veiligheid, gezondheid, milieu en omgeving. Het aanvragen van vergunningen voor het bouwen, verbouwen en slopen van objecten is daarom vereist. Kijk voor meer informatie op rijksoverheid.nl www.

Vraagt u voordat u begint met het aanbrengen van veranderingen in de woning altijd toestemming bij WoonInvest. Hiervoor kunt u het aanvraagformulier online formulier gebruiken. Voor elke afzonderlijke klus moet u een nieuw formulier invullen. Als WoonInvest het formulier heeft ontvangen, krijgt u binnen twee weken bericht of wij toestemming verlenen. In enkele gevallen geven wij toestemming onder voorbehoud. Dit betekent dat de uitgevoerde werkzaamheden door de opzichter worden gecontroleerd op de kwaliteitseisen die wij stellen. Wanneer uw aanvraag aan die eisen voldoet, krijgt u definitief toestemming.

Heeft u verder nog vragen, neem dan contact op met:

Klantenservice WoonInvest

Telefoonnummer: 070 301 11 00
E-mail: algemeen@wooninvest.nl