mijn wooninvest
wij zijn gesloten stel hier uw vraag

Week van het huren: Dromen over een groene wereld

Dit jaar een Week van het Huren! In de tweede week van oktober zijn er verschillende activiteiten rond het thema 'Duurzaamheid'. We nodigen u van harte uit!

In deze week is op woensdag 10 oktober de tiende editie van de duurzaamheidsdag. WoonInvest doet graag mee, want wij vinden duurzaamheid belangrijk! We gaan die dag met de energiebus de wijk in en op zaterdag 13 oktober is er een interactieve sessie op het WoonInvest-kantoor over de energietoekomst van Nederland.

De energiebus

We kiezen voor een wijkbezoek met de energiebus omdat WoonInvest middenin de maatschappij wil staan. We gaan graag met huurders in gesprek over energiebesparing en wooncomfort, in samenwerking met huurdersvereniging Respectus. We willen u informeren, vragen beantwoorden en enthousiasmeren voor het energiecoachtraject. Natuurlijk ontbreekt de mobiele koffiekar niet, met een heerlijk bakje koffie van onze barista. Ook krijgen alle bezoekers een leuke gadget mee.

Locaties en tijden

10.15 uur - 11.15 uur Leidschendam (Rijnlandstraat)
11.30 uur - 12.30 uur Voorburg (Rembrandtlaan/Bernardlaan)
13.00 uur - 14.00 uur Leidschenveen (Gerard Doggerlaan)
14.30 uur - 15.30 uur Wateringse Veld (Wenenweg)

Interactieve sessie 13 oktober (10.00 uur – 13.00 uur)

op zaterdag 13 oktober is er een interactieve sessie op het WoonInvest-kantoor over de energietoekomst van Nederland. Speciaal daarvoor komen Joris en Dorine Putman naar Voorburg. Joris is bekend van GTST. Hun grootste passie ligt in energiebesparingsideeën voor mensen met een kleine beurs, zodat hun portemonnee én het milieu voordelen behalen. Ook vandaag staat de mobiele koffiekar voor u klaar. We sluiten af met een broodje.

Aanmelden

We kunnen +/- 100 huurders ontvangen. Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een mail naar communicatie@wooninvest.nl en vermeld daarin met hoeveel personen u wilt komen.