mijn wooninvest
wij zijn gesloten stel hier uw vraag

WoonInvest Klantenpanel

Uw mening telt!

WoonInvest heeft een digitaal klantenpanel. Doel: elk kwartaal een stelling voorleggen om te zien wat er leeft onder onze huurders. Wat vindt u ervan en wat is uw commentaar? We streven naar een panel met ongeveer 300 deelnemers. Momenteel telt het panel ruim 150 leden. We hopen dat er meer huurders zijn die willen meedoen. Huurders die zich hebben opgegeven, krijgen een digitale uitnodiging voor deelname.

Terugkoppeling

De resultaten van de stelling koppelen we terug in ons Informatieblad en op de website. Vanzelfsprekend alles anoniem. Klik op onderstaande links voor de stellingen die we inmiddels hebben voorgelegd aan het klantenpanel met daarbij de uitkomsten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het klantenpanel op mijn WoonInvest www, onze persoonlijke loginpagina voor huurders. Op deze persoonlijke pagina krijgen huurders inzicht tot hun contactgegevens, woningwaardering, plattegrond van de woning en er staat een planning van de werkzaamheden in hun complex.

Nog geen account? Ga dan naar de inlogpagina www en klik onderin op 'Aanmelden voor Mijn WoonInvest.nl'. U krijgt vervolgens uw inloggegevens thuisgestuurd.

Heeft u verder nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Klantenservice op telefoonnummer 070 301 11 00.