mijn wooninvest
wij zijn gesloten stel hier uw vraag

Huurdersvereniging Respectus

Respectus behartigt de belangen van alle huurders van WoonInvest. Respectus en WoonInvest hebben een uitgebreide samenwerkingsovereenkomst getekend en prestatieafspraken gemaakt. Hierin staan de rechten en plichten van beide partijen.

U kunt als huurder lid worden van Huurdersvereniging Respectus. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Respectus www. Op deze website kunt u informatie vinden over huurdersvereniging Respectus en wat Respectus voor u zou kunnen betekenen.

Initiatieven leefbaarheidsbudget

Als bewoner zet u zich in voor de leefbaarheid in uw buurt. Huurdersvereniging Respectus heeft een leefbaarheidsbudget om goede idee├źn te kunnen realiseren. Samen werken we zo aan een fraaie leefomgeving! Denk dus mee en stuur een aanvraag in voor leefbaarheid in uw buurt. Wat dacht u van pekelbakken voor het complex, een mooie bloembak of een buurtfeest? U kunt uw leefbaarheidsaanvraag via het online formulier indienen bij het secretariaat van Respectus. Kijk voor meer informatie op www.respectus.nl/melding-en-info/leefbaarheidsbudget www.